Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καψώχας: Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γα@@@"

Ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις από τον πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ και νυν υπεύθυνο του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην δημοσιογράφου της ΕΡΤ και νυν υπεύθυνου του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Καψώχα. Ο οποίος έγραψε στα social-media: «Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο "εσείς φταίτε". Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γ@@σω»

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του: «Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο "εσείς φταίτε". Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γ@@σω»

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ