Του Γιώργου Νικολάου(by Basketblog.gr)
Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Εθνική Εφήβων ο Τάσος Αντωνάκης. Ο νεαρός έπειτα κι από το σημερινό νικηφόρο ματς με αντίπαλο την Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ του Βίλνιους έχει κατά μέσο όρο 11,8 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ. Ο Αντωνάκης έχει μεν συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά περιμένει ν' ασχοληθούν μαζί του οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι, με την επιστροφή του στην Αθήνα. Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του επαρκώς, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες και από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Μηνάς Γκέκος πιστεύει στον παίκτη, ο οποίος μπορεί ν' αγωνιστεί και σε θέση σμολ φόργουορντ και γνωρίζει ότι αποτελεί "λίρα εκατό" για το παρόν και το μέλλον της "Ένωσης". Θα δείξουν οι επόμενες ημέρες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ennoite na mini kai na pari efkairies den exoume tin politelia na dioxnume tetoious eplidoforous pektes idios sto basket!