Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μένει στις φωτογραφίες η συμφωνία Πιτίνο-Εθνικής

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων οδηγεί και σε οριστικό διαζύγιο

HΔΟΕ ανακοίνωσε την Τρίτη 24 Μαρτίου την απόφαση -σε πλήρη συνεννόηση με την Κυβέρνηση της Ιαπωνίας- για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Κάτι που θα επηρεάσει επίσης, τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού Τουρνουά, οι τέσσερις όμιλοι του οποίου ήταν προγραμματισμένοι για το τέλος του Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Αυτό, όπως είναι λογικό, επηρεάζει άμεσα τη συνεργασία της ΕΟΚ με τον Ρικ Πιτίνο. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια προκειμένου ο 67χρονος τεχνικός να καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το φετινό καλοκαίρι, για το Προολυμπιακό του Καναδά με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δεδομένου όμως ότι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού μετατέθηκε, είναι σαφές πως πλέον αναμένεται να τελειώσει άδοξα η συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος επικεντρώνεται πλέον στη νέα σελίδα της καριέρας του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ