Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βραζιλία: Απαγόρευση κυκλοφορίας επιβάλλουν οι... συμμορίες στις φαβέλες

Ο πρόεδρος της χώρας κατηγορείται για ολιγωρία στο θέμα του κοροναϊού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το οργανωμένο έγκλημα δίνει εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο «αδειάζοντας» τον Μπολσονάρου για τον κοροναϊό.

Οι συμμορίες του εγκλήματος στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας φέρονται να έχουν διατάξει απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών για να αντιμετωπίσουν τον νέο κοροναϊό. Όπως λένε αναλαμβάνουν δράση γιατί η κυβέρνηση της Βραζιλίας αρνείται να βοηθήσει τους πολίτες που ζουν στις παραγκουπόλεις.

Δημοσίευμα στο BBC αναφέρει ότι κάτοικοι σε διάφορες φαβέλες (παραγκουπόλεις) του Ρίο ντε Τζανέιρο έλαβαν μηνύματα μέσω των social media, τα οποία τους καλούν να παραμείνουν σπίτι και μακριά από τους δρόμους, ιδίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Θέλουμε το καλύτερο για τον πληθυσμό μας. Εάν η κυβέρνηση δεν έχει την ικανότητα να κάνει κάτι για τον νέο κοροναϊό, τότε το οργανωμένο έγκλημα θα βρει τη λύση», επισημαίνεται σε ένα από τα μηνύματα που έλαβαν οι πολίτες στις φαβέλες από τις συμμορίες του εγκλήματος στο Ρίο ντε Τζανέιρο σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο, G1. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, κατηγορείται για ολιγωρία στην αντιμετώπιση του νέου κοροναϊού και η στάση του έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Σάο Πάολο.

Πηγή: thecaller.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ