Η πρόθεση αρκετών ευρωπαικών πρωταθλημάτων να ξεκινήσουν και πάλι τον Μάιο τους αγώνες, δεν βρίσκει σύμφωνο τον επικεφαλής της ιατρικής επιτροπής της FIFA, Michel D’Hooghe. Ο Βέλγος επικεφαλής της ιατρικής επιτροπής της FIFA τόνισε πως η κίνηση αυτή εμπεριέχει αρκετό ρίσκο όσον αφορά τον κοροναϊό. «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Αν ξεκινήσεις τους αγώνες αρχές ή μέσα Μαίου, σημαίνει ότι πρέπει η προετοιμασία των ομάδων να αρχίσει 2-3 εβδομάδες νωρίτερα. Κατά την άποψη μου δεν είναι καλή ιδέα. Περιέχει μεγάλο ρίσκο από πλευράς υγείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε αυτή την στιγμή για τον κορωνοϊό».
Οι ομάδες της Premier League είναι αποφασισμένες να ολοκληρώσουν την φετινή χρονιά μιας και αντιμετωπίσουν απώλειες 762 εκ. λιρών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τον Michel D’Hooghe να υπογραμμίζει: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κορωνοϊός δεν θα... εξαφανιστεί μέχρι τον Μάιο. Μπορεί να ηρεμήσει η κατάσταση σε μερικές χώρες. Δεν μπορώ πάντως ρεαλιστικά να πω πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες, είναι πολύ δύσκολη απόφαση γιατί κανείς δεν ξέρει πότε η έξαρση του κορωνοϊού θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο της. Ακόμα και αν οι αγώνες γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, πάλι οι ομάδες πρέπει να κάνουν προετοιμασία, οι παίκτες να είναι μαζί κάτι που πρέπει να αποφύγουμε τώρα. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο ρίσκο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!