Το λάθος του Γιάννη Αραμπατζή στο ματς με την Σίδνεϊ… ταρακούνησε πρώτα από όλα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο 26χρονος γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν μπορούσε να συγχωρήσει στον εαυτό του ότι έγινε τέτοιο λάθος από πλευράς του. Ακόμα και αν είχε την δικαιολογία ότι γλίστρησε και έχασε την μπάλα, δεν την επικαλέστηκε. Μετά το ματς και μία μέρα μετά τον αγώνα ήταν έντονα προβληματισμένος για το λάθος που έκανε. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ το… αντιλήφθηκαν και μίλησαν στον Αραμπατζή. Αλλωστε, χρειάζεται στήριξη μια και αποτελεί «επένδυση» για την ΑΕΚ. Δεν του έδωσαν άλλωστε τυχαία τον τίτλο «ο τερματοφύλακας της επόμενης δεκαετίας για την ΑΕΚ» μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και τις περσινές πολύ καλές εμφανίσεις του.
Του μίλησαν μετά τον αγώνα με την Πρωταθλήτρια Αυστραλίας, τον συμβούλεψαν για το τι πρέπει να κάνει και άκουσαν τι είχε να πει και ο ίδιος που σαν χαρακτήρας δεν επιτρέπει τέτοια λάθη στον εαυτό του. Ειδικά τώρα που βλέπει ξεκάθαρα ότι έχει το προβάδισμα για να ξεκινά αυτός βασικός έναντι του Σεμπάστιαν Σάχα, δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία που του δίνεται.
«Σε στηρίζουμε. Συνέχισε να δουλεύεις και μην φοβάσαι τίποτα. Λάθη γίνονται από όλους. Προσπάθησε να μην γίνονται και να γίνεσαι καλύτερος» είπαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον 26χρονο πορτιέρο που δείχνει να «εισπράττει» ως «μάθημα» το λάθος αυτό στον φιλικό αγώνα με την Σίδνεϊ. Άλλωστε, ξέρει και ο ίδιος ότι στα επίσημα ματς τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη η ΑΕΚ… Εκεί που πέρυσι έδειξε τις δυνατότητες του και κέρδισε το νέο συμβόλαιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Γιάννη ψυχάρα-για πάντα Αεκάρα!
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΩΛΕΠΕΙΣ ΩΙΔΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΕΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
giannara eisai psixara kai panw apo ola aekara me ta ola tou!! respect !kai min agxonesai...eisai to No1 fetos kai to ksereis kala!
ολοι κανουν λαθη απλα οσο πιο γρηγορα το ξεπερνας τοσο μεγαλυτερος παιχτης εισαι!
ολοι κανουν λαθη απλα οσο πιο γρηγορα το ξεπερνας τοσο μεγαλυτερος παιχτης εισαι!
ολοι κανουν λαθη απλα οσο πιο γρηγορα το ξεπερνας τοσο μεγαλυτερος παιχτης εισαι!
Γιανναρε δεν πειραζει,απο τα λαθη τους μαθαινουν ολοι.Στελνε τη μπαλα πλαγια και κανεις δεν θα σε κατηγορησει για ενα πλαγιο,μη γινεσαι κηπουρος που εχει καταντησει ανεκδοτο.Οταν οι αντιπαλοι επιθετικοι ξερουν οτι ο keeper κραταει τη μπαλα τοτε παντα τον πιεζουν.Ο psilos035 εκανε σωστη αναλυση οπως σωστος ειναι και ο yalatzi22(παλι καλα που δεν εισαι ο 666).Παιδια και ο Σαχα πολυ καλος ειναι εκτος ενα μικρο ντεφορμαρισμα περυσι.Μη ξεχναμε ποσα εβγαλε με τα νυχια,οταν η μπαλα πηγαινε στα Γ. Τρελη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φωτο fista21,μπραβο σου.
moreto #2 an sinexisi etsi !!! kai pereisi dribles ekane mesa stin perioxi afto den kovete!!! tha mas vgazi to ladi sto gipedo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osa goal einai na fas fta sta filika /care :) ego krataw tin adidrasi sou sto diplo sto thgani k tin apokrousi me ton vazelo(g osoys den vlepoun kati thetiko pano sou)
Oταν δεχόμαστε ή οταν βάζουμε ένα γκόλ η ευθύνη και η επιτυχία είναι συλλογική. Είναι πολύ σωστός ο psilos035 στήν ανάλυση του ο Κωστάκης κάνει λάθος πάσα, κεντρικός ελεύθερος κοντά δε βρίσκεται, και μετά έρχεται και το γλίστρημα. Συμβαίνουν. Δεν καταδικάζουμε κανέναν. Τα λάθη γίνονται για να διορθώνονται. Εμείς οι απλοί φίλαθλοι το μόνο πού λέμε στο Γιάννη είναι οτι τού ανανεώνουμε την αγάπη μας και ότι έχει όλη τη στήριξη μας. Πάμε γερά παιχταρά και μη φοβάσαι.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ..ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!Ο ΣΑΧΑ ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΑΛΣΑΜΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ....
Γιάνναρε μη μασάς! Συμβαίνουν αυτά! Εδω τερματοφύλακες πολύ πιο έμπειροι και κάνουν χειρότερα . Δε πρέπει να το σκεφτεσαι καν. Ο psilos είπε την ποιό σωστή κουβέντα : "οι τερματοφυλακες πρεπει να εχουνε εμπιστοσυνη στον εαυτο τους και να μην πανε στα μοναστηρια για εξομολογηση για ενα λαθος σε φιλικο"
Re paidia dn einai mono to lathos pou ekane. ego de vlepo kapoio kalo stoixeio pano tou... stis eksodous fovate, sta reflex etsi k etsi, tin gela tha tin kanei. De nomizo oti mporei na ginei pote epaksia 1os termatofilakas gia tin AEK... makari na kano lathos alla dn einai tzorvas oute sto elaxisto mexri stigmis
Den piazi empiria einai kai ayti. Exeis melon mprosta soy kai ta lathi anthropina, arki na min epanalifthi. Kali sezon na exoyme adelfia.
GIASOU RE GIANNI !!! PROTO SE THELOUME...!!!! OXI STON PANTO GIA NA PAIZI ENAS KOLO ARGENTINOS !!! ELLINES THELOUMEEEEEEEE REEEEEEEEE !!!!!!!!!! NA PONANE THN FANELAAA !!!!!!!!! GIATI H AEK DN TINAI OMADA THS PLAKAS !! EINAI THRISKIA !!!!!!
Όχι ελληνοποίηση για την ελληνοποίηση... Ποτέ ξανά το άσπρο-μαύρο.... ΤΟ ΣΑΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.-
Συμφωνώ μαζί σας πως για μια ανοησία δεν καταδικάζεις έναν ταλαντούχο παίχτη. Εκτός κι αν ο συμπαθέστατος Γιάννης Αραμπατζής συνεχίσει τις τρίπλες μέχρι να του πετύχει καμία! Όπως από μια καλή απόκρουση δεν μπορούσε να πούμε για έναν τερματοφύλακα ότι είναι μεγάλος, έτσι και για ένα λάθος δεν μπορούμε να τον βγαλουμε σκάρτο. Και κάτι άσχετο: Η διαφήμιση που βγαίνει στο τέλος μου λέει εδώ και μια βδομάδα ότι είμαι ο 999ος επισκέπτης. Μα καλά, ούτε ένας δεν έχει μπεί από τότε; Κι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έπειτα, εγώ όσες φορές και να μπω περνάω για έναν; ΄Οχι πως τρέχει τίποτα, αλλά βρε παιδιά, δεν νομίζετε κι εσείς ότι καταντάει γελοίο;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΕΚΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΕΡΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ?ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ
ayto eleipe,gia mia malakitsa na ton thapsoume.allwste k o manolas thn ekane thn omorfia tou!
http://www.youtube.com/watch?v=3g-nR0XTu_8 giana min ksexname
το λαθος ειναι μισο-μισο (απο αραμπατχη ΚΑΙ μανωλα, που του κανει πασουλα 3 μετρων παραλληλη μεσα στην μικρη περιοχη ενω ο ιδιος ητανε ελευθερος ενω ο αραμπατζης οχι) οι προπονησεις και τα φιλικα γι' αυτο το πραγμα ειναι, για να διορθωνονται τα λαθη και να παιζουνε οι ομαδες χαλαρα και να δοκιμαζουνε οι παικτες πραγματα. θα ητανε πολυ διαφορετικα και για τον αραμπατζη και για το μανωλα αλλα κυριως για εμας αν το λαθος γινοτανε σε επισημο παιχνιδι και κοστιζε αποτελεσμα. νομιζω οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ο αραμπατζης (αν πραγματικα δεν συγχωρησε τον ευατο του οπως αναφερεται στο αρθρο), αλλα και οσοι μενουμε τοσο πολυ σε αυτη την (ΑΝΩΔΥΝΗ) κακη στιγμη, υπερβαλουν. δεν θα επρεπε ακομα και σε επισημο παιχνιδι να μενουμε τοσο πολυ σε ενα λαθος, ουτε εμεις ουτε ο αραμπατζης, πρεπει να τα ξεπερναμε γιατι αν μενουμε και τα συζηταμε και ο παικτης ειναι απαρηγορητος ΤΟΤΕ οντως κοστιζουν. σιγα τι εγινε, ο ιδιος σαν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης θα επρεπε να μη στεκεται τοσο πολυ σε μια κακη στιγμη και να «συγχωρησει τον εαυτο του». απλα να το χρησιμοποιησει σαν εμπειρια και να προσεχει να μην το επαναλαβει αλλα να μην το παρει κατακαρδα και τα βαζει με τον εαυτο του και αφησει να του φαει την ψυχολογια, οι τερματοφυλακες πρεπει να εχουνε εμπιστοσυνη στον εαυτο τους και να μην πανε στα μοναστηρια για εξομολογηση για ενα λαθος σε φιλικο.... πολυ κακο για το τιποτα γιαννη (και κωστακη, μην ξεχνιομαστε), συγχωρα τον εαυτο σου (!!!!!!) και προχωρα... δεν εγινε τιποτα
Κ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ...
ela re giannakh mhn masas .....poios tzorvas kai malakies ..se vlepw sto euro '12 ...exei mati o santos esena 8a parei
Το καλυτερο που θα μπορουσε να συμβει στον Αραμπατζη ειναι αυτο που επαθε στον αγωνα με την Σιδνευ. Το παιδι εχει τρομερα προσοντα , αλλα περσυ την εκανε αυτη την κινηση μ@λ@κια πολλες φορες. Ειναι ευχης εργο που του συνεβει σε φιλικο παιχνιδι. Ετσι πηρε τα μποσικα της ντριπλας αυτης. Ετσι χτιζεται η εμπειρια στους τερματοφυλακες. Μπραβο Γιαννη!! Μη πτοείσαι... Θα γινεις μεγαλος....
sumfwnw me ton lefkala...
de phrazei re giannare paixtara...oloi kanoyme lathoi, mhn apogohteyesai...eisai dikos mas anthrwpos kai se stirizoyme re termatofylakara...apo ta lathoi mathenoyme...pame gera re aekara
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΤΙ 40ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΑ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΗΣ!!
tyxainoyn ayta kalytera pou egine sto filiko gia na einai prosektikos sta episima paixnidia.einai polu kalos termatofylakas kai ellhnas.