Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Και η Γιουνάιτεντ για Λεμάρ

Την περίπτωση του Τόμας Λεμάρ εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Ατλέτικο να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Tην περίπτωση του Τόμας Λεμέρ φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με όσα αναπαράγουν τόσο γαλλικά όσο και αγγλικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος στην Ατλέτικο όσο θα ήθελε.

Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει ήδη κάνει μία επαφή με την πλευρά του Λεμάρ για να δει την άποψή του, με τον Γάλλο να μην μοιάζει αρνητικός σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην Αγγλία.

Η Ατλέτικο είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018 τον Λεμάρ από την Μονακό, ξοδεύοντας το ποσό των 70 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ παραμένει άγνωστο το ποσό που θα ζητήσει η Ατλέτικο για να τον παραχωρήσει.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ