Το γαλλικό πρωτάθλημα αναβλήθηκε λόγω του κοροναϊού, όπως έχει συμβεί σχεδόν με όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.
Εξετάζεται και το σενάριο να ακυρωθεί, ουσιαστικά, η φετινή σεζόν της Ligue 1 και να μην ισχύσει τίποτα από όσα έγιναν από τον Αύγουστο μέχρι τώρα.
«Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι μια λευκή σεζόν» υποστήριξε ο Ολάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Le Monde». Αυτό σημαίνει πως δεν θα απονεμηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα δοθούν με βάση το τι συνέβη πέρυσι, ενώ δεν θα υπάρξουν υποβιβασμοί ή άνοδοι από την Ligue 2.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!