Όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά, για το εάν θα διεξαχθούν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες το καλοκαίρι στο Τόκιο, αφού η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θέλει να πάρει μια απόφαση.
Η πανδημία του κοροναϊού κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει και φυσικά έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην προετοιμασία των αθλητών. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΟΕ δεν δείχνει να βιάζεται.
Σε δηλώσεις του, ο Τόμας Μπαχ τόνισε: "Για εμάς, δεν θα ήταν υπεύθυνο σήμερα και θα ήταν πρόωρο να προχωρήσουμε σε μία απόφαση. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάσταση. Φυσικά εξετάζουμε διάφορα σενάρια.
Ως εκ τούτου, δεν θα ήταν υπεύθυνο, με κανένα τρόπο, να ορίσουμε μια ημερομηνία ή να πάρουμε αμέσως μια απόφαση, η οποία θα βασίζεται σε εικασίες για μελλοντικά γεγονότα. Η απόφαση της ΔΟΕ δεν θα καθοριστεί από κανένα οικονομικό συμφέρον".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!