Είναι απίστευτο, μα είναι αληθινό. Την Πέμπτη η Λευκορωσία ξεκίνησε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματός της, όπως ήταν προγραμματισμένο. Δεν πτοείται με όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κοροναϊού και όχι θα διεξάγει κανονικότατα τα παιχνίδια, αλλά θα επιτρέπετε να υπάρχουν και οπαδοί στις εξέδρες.
Και για όσους απορούν πώς γίνεται και η κυβέρνηση έλαβε αυτή την απόφαση, άκρως ενδεικτική είναι η τοποθέτηση-συμβουλή του προέδρου της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο για το πώς θα νικήσουν οι συμπατριώτες του τον Covid-19: «Κάντε μία σάουνα, πιείτε βότκα, εργαστείτε σκληρά και ο οργανισμός σας θα σκοτώσει τον ιό». Η Λευκορωσία είναι μία από τις οκτώ χώρες παγκοσμίως όπου ακόμα επιτρέπεται το ποδόσφαιρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!