Quantcast
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καρέρα: Τα νοσοκομεία στην Ιταλία δεν έχουν χρόνο και χώρο για άλλους ασθενείς

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στην χώρα του αλλά μίλησε και για την Ένωση. Οι παίκτες προπονούνται μέσω Skype και βλέπουν μας που δεν πήγαμε καλά, ανέφερε

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα για την κατάσταση με τον κοροναϊού σε Ελλάδα και Ιταλία. "ΌλαείναικαλάεδώστηνΕλλάδα. Είμαστεκλεισμένοιστασπίτιαμας. Τα πάντα έχουν σταματήσει και πλέον ξεκουράζομαι και περνάω χρόνο στο σπίτι μου. Τρώμε εκπληκτικά. Μέχρι χθες υπήρχε η δυνατότητα να βγούμε και να περπατήσουμε κάτι που κάναμε με ευχαρίστηση καθώς εδώ το μέρος είναι εκπληκτικό. Πλέον καθόμαστε και περιμένουμε τα νέα" τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Καρέρα αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που ακολουθεί η ομάδα: "Μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να μείνουμε μέσα. Ακολουθούμε λοιπόν ήδη ένα πρόγραμμα προπονήσεων μέσω Skype. Έχουμε τη δική μας τεχνολογία. Επιπλέον οι παίκτες πρέπει να παρακολουθήσουν παιχνίδια που δεν πήγαμε καλά και να εντοπίσουν τα λάθη τους. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό τον χρόνο ξεκούρασης. Δεν θα γίνει προπόνηση τουλάχιστον μέχρι τις 26 Μαρτίου. Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε τα πάντα θα έχουν λυθεί".

Αναφερόμενος στην Ιταλία τόνισε: "Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να επιστρέψω. Τα σύνορα έχουν κλείσει. Αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν μπορώ να πετάξω. Η σύζυγος μου και η μια κόρη μου είναι εδώ μαζί μου, η άλλη κόρη μου είναι στο Μιλάνο και δουλεύει από το σπίτι, όπως όλοι. Η κατάσταση στην Ιταλία είναι δύσκολη. Ο μεγαλύτερο κίνδυνος βρίσκεται στα νοσοκομεία. Είναι σημαντικό να μην βγαίνει από το σπίτι. Μπορεί να διασπείρεις τον ιό και πλέον τα νοσοκομεία δεν έχουν χρόνο και χώρο για περισσότερους ασθενείς. Για την χώρα μου αυτό είναι το πιο πιεστικό ζήτημα αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να τελειώσουν όλα το συντομότερο δυνατό. Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον ιό και μετά θα δούμε όλα τα υπόλοιπα".

Τέλος αναφέρθηκε και στην αναβολή του Euro: "Νομίζω ότι ήταν σωστή. Οι παίκτες δεν μπορούν να προπονηθούν που σημαίνει ότι δεν μπορούν να προετοιμαστούν σωστά για το τουρνουά. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι συνέπειες γενικότερα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ