Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για την κατάσταση που βιώνουμε λόγω του κοροναϊού, τονίζοντας πως πρόκειται για μία περίεργη εμπειρία.
«Βιώνουμε μια περίεργη κατάσταση, η οποία έχει αλλάξει τη ζωή και τη ρουτίνα μας. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Οπως επίσης είναι αδύνατον να πάω το απόγευμα μία βόλτα ή σε ένα εστιατόριο. Τα σχολεία και οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι κλειστές. Ο κόσμος δεν μπορεί να βγει από τα σπίτια του. Η κυβέρνηση τα έχει κλείσει όλα. Είμαστε όλοι το ίδιο αίμα. Ηταν ένας Ιταλός κωμικός ο οποίος έλεγε: Μπορεί να είμαστε πλούσιοι ή άστεγοι αλλά στο τέλος όλοι θα καταλήξουμε κάτω από το χώμα. Είναι ένας.. αθόρυβος ιός. Πολλοί είμαστε θετικοί στον κοροναϊό και δεν το γνωρίζουμε» τόνισε ο "Ρίνο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!