Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κετσετζόγλου: Τελικά ο Ολιβέιρα θα μπορούσε να κάνει επέμβαση

Μίλησε για τις συνέπειες της διακοπής στο αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ

Στις συνέπειες που θα έχει η διακοπή λόγω κορωνοϊού στο αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, επεσήμανε ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι άτυχος, γιατί αν ήξερε τι θα επακολουθήσει με τη διακοπή, θα μπορούσε να έχει κάνει την επέμβαση που χρειάζεται για ν’ απαλλαχθεί από το πρόβλημα στους κοιλιακούς. Τόνισε ότι ο Πορτογάλος είναι στενοχωρημένος καθώς και επέμβαση δεν έκανε και το κέντρο στο οποίο ακολουθούσε εντατική θεραπεία έκλεισε. Έτσι εγκλωβίστηκε στο σπίτι του και απλώς περιμένει. 

Παρόλα αυτά συμφώνησε ότι υπάρχει και η θετική παράμετρος του θέματος, που λέει ότι στην περίπτωση αναβολής του Euro για το επόμενο καλοκαίρι, ο Πορτογάλος θα έχει αυξημένο κίνητρο για να βρεθεί εκεί.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ