Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θετικός στον κοροναϊό ο Ζόρζε Ζέσους

Το τεστ του Ζόρζε Ζέσους στον Covid-19 έδειξε θετικό και μπήκε σε καραντίνα. Κανείς άλλος στην Φλαμένγκο δεν έχει τον ιό, αλλά ανεστάλησαν οι προπονήσεις και αναβλήθηκαν τα επόμενα ματς της


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Μπραζιλεϊράο μπορεί να έχει ολοκληρωθεί (σ.σ.: ξεκινάει ξανά τον Μάιο), αλλά στη Βραζιλία εξακολουθούν να παίζουν μπάλα κανονικά, καθώς διεξάγονται τα Περιφερειακά πρωταθλήματα, δίχως να έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κοροναϊού. Η Φλαμένγκο έδωσε αγώνα το Σάββατο, αλλά πλέον δύσκολο να συμβεί ξανά, καθώς αναβλήθηκαν οι δύο επόμενες αναμετρήσεις της, μιας και υπήρξε σοβαρό κρούσμα εντός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της, Ζόρζε Ζέσους βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και θα μείνει σε εντός οικείας περιορισμό. Κανείς άλλος δεν είχε θετικό τεστ, αλλά υπήρξε άμεση διακοπή προπονήσεων, η αναβολή των αγώνων της και θα ακολουθήσουν επαναληπτικά τεστ στους παίκτες και το επιτελείο της Φλα. Και όλ’ αυτά σε μία χώρα που έχει κολλήσει τον ιό ο ίδιος ο Πρόεδρός της.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ