Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΑΕ ΑΕΚ: Στις 15/3/18 φανταζόμασταν, σήμερα βλέπουμε και θαυμάζουμε

Μια μέρα σαν σήμερα πριν δύο χρόνια έπεσε η πρώτη πλάκα στο Ναό ο οποίος πλέον έχει πάρει μορφή. Η ΑΕΚ αναφέρθηκε στο γεγονός

Hανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς δύο χρόνια, έπεφτε η πρώτη πλάκα στον Τομέα 4 (από τους συνολικά 14) του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία αφορούσε το πρώτο επίπεδο του γηπέδου με το υπόγειο γκαράζ. Στο παλιό πέταλο της Θύρας 21, που σηκώθηκε και πάλι πρώτη απ΄όλες!

Με τον εγγυητή του μεγάλου ονείρου των φιλάθλων της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη να επιθεωρεί τις εργασίες στην πρώτη του επίσκεψη στο εργοτάξιο, μετά τον αγιασμό, και να προεδρεύει σε σύσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της Δικέφαλος ΑΕ, της κατασκευαστικής εταιρίας Ερμώνασσα, της Βαγενάς Τεχνική Εταιρία και βεβαίως της Dimand.

Στις 15 Μαρτίου 2018 μπορούσαμε απλώς να φανταστούμε ότι κάτι μεγάλο δημιουργείται κόντρα σε όσους ακόμα διατύπωναν αμφιβολίες για το αν γίνεται ή όχι... γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σήμερα 15 Μαρτίου 2020 μπορούμε να βλέπουμε και να θαυμάζουμε αυτό που έχει δημιουργηθεί μετρώντας ανάποδα για τη μεγάλη μέρα.

Υπήρξε αυτός που το οραματίστηκε, το πίστεψε και το προχώρησε πρώτος απ' όλους! Και όλοι οι υπόλοιποι που ακολούθησαν. Υπήρξαν όλοι όσοι διαψεύστηκαν οικτρά... Και οι οποίοι καθημερινα τιμωρούνται!

Και όλοι εμείς που πλέον παρακολουθούμε την καθημερινή πρόοδο των εργασιών με το στόμα ανοιχτό... Με τεράστια συγκίνηση μπροστά σε αυτό το μεγάλο που μέρα με την ημέρα και κόντρα σε όλα τα εμπόδια αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ