Hανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς δύο χρόνια, έπεφτε η πρώτη πλάκα στον Τομέα 4 (από τους συνολικά 14) του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία αφορούσε το πρώτο επίπεδο του γηπέδου με το υπόγειο γκαράζ. Στο παλιό πέταλο της Θύρας 21, που σηκώθηκε και πάλι πρώτη απ΄όλες!
Με τον εγγυητή του μεγάλου ονείρου των φιλάθλων της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη να επιθεωρεί τις εργασίες στην πρώτη του επίσκεψη στο εργοτάξιο, μετά τον αγιασμό, και να προεδρεύει σε σύσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της Δικέφαλος ΑΕ, της κατασκευαστικής εταιρίας Ερμώνασσα, της Βαγενάς Τεχνική Εταιρία και βεβαίως της Dimand.
Στις 15 Μαρτίου 2018 μπορούσαμε απλώς να φανταστούμε ότι κάτι μεγάλο δημιουργείται κόντρα σε όσους ακόμα διατύπωναν αμφιβολίες για το αν γίνεται ή όχι... γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σήμερα 15 Μαρτίου 2020 μπορούμε να βλέπουμε και να θαυμάζουμε αυτό που έχει δημιουργηθεί μετρώντας ανάποδα για τη μεγάλη μέρα.
Υπήρξε αυτός που το οραματίστηκε, το πίστεψε και το προχώρησε πρώτος απ' όλους! Και όλοι οι υπόλοιποι που ακολούθησαν. Υπήρξαν όλοι όσοι διαψεύστηκαν οικτρά... Και οι οποίοι καθημερινα τιμωρούνται!
Και όλοι εμείς που πλέον παρακολουθούμε την καθημερινή πρόοδο των εργασιών με το στόμα ανοιχτό... Με τεράστια συγκίνηση μπροστά σε αυτό το μεγάλο που μέρα με την ημέρα και κόντρα σε όλα τα εμπόδια αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παιδια να μην παρεξηγηθώ...Η υγεια πανω από όλα, και εγω καθομαι σπιτι όπως θα επρεπε να κανουμε ολοι.
Απλα βλεπω ότι ο κορονοιος θα δημιουργησει τεραστια οικονομικα προβλήματα...Βλεπω ότι η υπογειοποιηση δεν ξεκινα καν, και αυτό είναι ιδιαιτερα ανησυχητικο…. Ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα πρωτα για την υγεια ας βεβαια
Κυριε Προεδρε ευχαριστουμε για την υλοποιηση του οραματος ... να ειμαστε καλα να το ζησουμε κιολας ... το ΄ 64 -65 πρωτομπηκα στο Ναο τοτε κρατωντας το χερι του συγχωρεμενου πατερα μου ... δεος ο πιτσιρικας ... τον ακουγα να φωναζει Ε Ε Ενωση ηταν το συνθημα τοτε ... ανατριχιλα ο πιτσιρικας ... εζησα πολλα με την ΑΕΚΑΡΑ ... θελω να ελπιζω πως θα ζησω και αλλα πολλα και μεγαλα ... ΑΕΚΑΡΑ στα δυσκολα ... γεια σου Προεδρε θυμαμαι οταν πρωτοειπες " θα το κανω γιατι ειμαι με το νομο" ημουν απο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτους που σε πιστεψαν τοτε και το βλεπουν τωρα να τελειωνει ... Δημητρη Μελισσανιδη ευχαριστω απο καρδιας !
Αν ο κορονοιος είχα φάτσα θα ήταν σίγουρα ο Βασιλόπουλος.
Σπίτι μας θα ήμασταν τώρα.
Την θυμάμαι αυτήν την μέρα ήταν το καλύτερο δωρο μιας και έχω γενέθλια....
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ PLAY-OFF ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ