Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το κομμωτήριο για να κάνει ανταύγειες

Απίστευτο περιστατικό την Κυριακή το πρωί στη Θεσσαλονίκη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δυστυχώς δεκάδες είναι οι επαγγελματίες που αψηφούν τα μέτρα κατά του κοροναϊού και δεν βάζουν άμεσα λουκέτο στις επιχειρήσεις τους.

Ένα νέο... κρούσμα διαπιστώθηκε σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου επί της οδού Αγίας Σοφίας έγραψε στα παλιά της παπούτσια τις απαγορεύσεις και άνοιξε το κατάστημά της κάνοντας ανταύγειες σε πελάτισσα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό. Οι αστυνομικοί, που δεν πίστευαν στα μάτια τους λέγοντας χαρακτηριστικά «τι άλλο θα δούμε», προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις προς την ιδιοκτήτρια, ζητώντας της άμεσα να σφραγίσει το κατάστημα.

Το αδιανόητο στην όλη υπόθεση είναι ότι στην πρόσοψη του καταστήματος για το ωράριο αναγράφεται: «Δευτέρα-Σάββατο, 9:00-21:00».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ