Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μπονούτσι βοηθάει, οικονομικά, το νοσοκομείο που σώθηκε ο γιος του

Ο Ιταλός στόπερ της Γιουβέντους θέλει να ανταποδώσει το καλό που έκαναν σε εκείνον και την οικογένειά του

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι προσφέρει 120.000 ευρώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Τορίνου προκειμένου να αγοραστεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός στη μάχη κατά του κοροναϊού.

Η επιλογή του νοσοκομείου δεν έγινε τυχαία από τον κεντρικό αμυντικό της Γιουβέντους, αφού από αυτό το νοσοκομείο, το 2016, ο γιος του έβγαινε νικητής, έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Έτσι, ο Μπονούτσι δεν ξεχνάει την προσπάθεια των γιατρών να σώσουν το γιο του και σήμερα εκείνος απλώνει το δικό του χέρι βοηθείας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ