Πανικός επικρατεί στην Τουρκία γύρω από μια απατηλή μέθοδο καταπολέμησης του κοροναϊού που «αναγκάζει» τους Τούρκους να πέφτουν θύματα συνωστισμού αντί να αποφεύγουν τις μαζικές συναθροίσεις. Ορισμένοι επιτήδειοι επιχειρούν, για κερδοσκοπικούς λόγους, να πείσουν σε Άγκυρα και Σμύρνη ότι η κολόνια λεμονιού, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους Τούρκους, δίνει τη λύση στην ίαση από τον κοροναϊό.
Εκατοντάδες Τούρκοι δημιούργησαν ουρές έξω από τα αρωματοπωλεία.
«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στον πανικό. Οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερα από όσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθώς σκέφτονται ότι η κολόνια θα εξαντληθεί», δήλωσε ο Μουράτ Οράκλι, διευθυντής καταστήματος στην Άγκυρα.
Παραδοσιακά, οι οικοδεσπότες, καταστήματα, εστιατόρια αλλά και ξενοδοχεία προσφέρουν λεμόνι κολόνια στους επισκέπτες που το χρησιμοποιούν για να φρεσκάρουν και να πλένουν τα χέρια τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

κι εμεις ιδιοι ειμαστε...
οι παλιοτεροι θυμουνται το νερο του καματερου που ''θεραπευε'' τον καρκινο....
Συμφωνώ αλλά οι Έλληνες φίλε μου άλλαξαν ενώ αυτοί ίδιοι εδώ και εκατοντάδες χρόνια
Χα χα χα πόσο μπουνταλάδες είναι.....