Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και σήμερα γυμνάστηκε ατομικό, όπως και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα για το ματς της Κυριακής. Αντίθετα, ο Πέλκας προπονήθηκε για δεύτερη ημέρα κανονικά, ενώ το πλήρες πρόγραμμα ακολούθησε ο Ελ Καντουρί.
Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας βρέθηκε και ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!