Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

O σερ Άλεξ «ψήνει» τον Μπέλινγχαμ για Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αγαπάει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρότι έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια, προσπαθεί να την βοηθήσει με κάθε τρόπο. Αυτό φαίνεται ότι κάνει και στην περίπτωση του 16χρονου Τζουντ Μπέλινγχαμ της Μπέρμιγχαμ, τον οποίο θέλει η... μισή Ευρώπη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε μία προσπάθεια να πείσει τον νεαρό άσο να επιλέξει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συναντήθηκε με τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του. Επίσης ο 16χρονος ο οποίος έχει ήδη 32 συμμετοχές με την Μπέρμιγχαμ, βρέθηκε στα γραφεία των «Κόκκινων Διαβόλων» όπου είχε συνάντηση με την Εντ Γούντγουορντ και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η τιμή πώλησης του είναι στα 30 εκ. λίρες και σίγουρα θα ανέβει αφού ήδη Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό.

Η γερμανική ομάδα δείχνει να είναι φαβορί, λόγω του γεγονότος ότι οι νεαροί που την επιλέγουν έχουν εξαιρετική πορεία, αλλά πλέον και η Γιουνάιτεντ είναι γερά στο... κόλπο της απόκτησης του. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ