Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, κατήγγειλε στην αστυνομία πως δέχθηκε υβριστική επιστολή από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, κάτι που δείχνει πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι σε οριακό σημείο.
Θυμίζουμε πως η κόντρα κρατά εδώ και καιρό ενώ κορυφώθηκε όταν οι Βαυαροί οπαδοί σήκωσαν υβριστικό πανό κατά του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χουπ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του. Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Ρουμενίγκε κατέβηκε από τα επίσημα του γηπέδου και επιχείρησε να ηρεμήσει την κατάσταση, ωστόσο απ' ότι φαίνεται δεν το πέτυχε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
