Με ανάρτησή του στα social media, ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε τις αποφάσεις που έχουν παρθεί για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και ανέφερε πως αντί να γίνονται παιχνίδια χωρίς κόσμο, οι Ομοσπονδίες θα έπρεπε να βγουν τρόπο να παραταθεί η σεζόν αφού τα η χασούρα των ομάδων θα είναι τεράστια.
«Δε στηρίζω τα παιχνίδια που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Αν κρίνεται αναγκαίο να κλείσουν τα γήπεδα, τότε να βρουν τρόπο οι Ομοσπονδίες και να καθυστερήσει η ολοκλήρωση της σεζόν προκειμένου να διαφυλαχθούν τα έσοδα των συλλόγων από τα ματς αφού από αυτά επιβιώνουν», έγραψε.
I do NOT support matches played behind closed doors. If it’s necessary to shut down stadiums the associations must find a way of delaying the season and playing the games when it is safe to do so to protect the revenues for clubs that require this income to survive.
— Gary Neville (@GNev2) March 10, 2020
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
