Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αποζημίωση μισό εκατομμύριο ευρώ για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποζημίωση μισό εκατομμύριο ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο στην οικογένεια του άτυχου 11χρονου Μάριου, ο οποίος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του πριν από περίπου τρία χρόνια.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η πολιτεία φέρει μεγάλη ευθύνη για την αδυναμία της να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα και ιδίως την παράνομη οπλοκατοχή στο Μενίδι. Στο σκεπτικό της απόφασης το ότι ενώ γνώριζαν οι αρχές ότι η εγκληματικότητα οργίαζε στην περιοχή, δεν φρόντισαν να λάβουν μέτρα δυναμικά και να πατάξουν το φαινόμενο.

«Απόλυτα δικαιωμένοι δεν θα ήμαστε ποτέ. Νιώθουμε όμως μια ανακούφιση γιατί αναγνωρίστηκαν οι ευθύνες της πολιτείας», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του άτυχου παιδιού.

«Θα έπρεπε για την ελληνική αστυνομία να αποτελεί τιμή η σύλληψη αυτού του ανθρώπου. Δεν θα σταματήσω ούτε λεπτό να τους ενοχλώ, θα είμαι συνέχεια μπροστά στα πόδια τους μέχρι να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που μου κατάστρεψε το σπίτι μου», ήταν τα λόγια του πατέρα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ