Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι στην Πυλαία και ο υποβιβασμός στην Α2 έχει πλησιάσει αρκετά. Αυτό έκανε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να ξεσπάσει κατά των παικτών, ενώ από τα «πυρά» του κόσμου δεν ξέφυγαν και παράγοντες της ομάδας. Συγκεκριμένα, με τη λήξη του αγώνα ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες ενώ κατά την αποχώρηση των παικτών προς τα αποδυτήρια ορισμένοι φίλαθλοι πλησίασαν και τους φώναζαν «ξεφτίλες μισθοφόροι. Δεν ντρέπεστε. Στον ΠΑΟΚ παίζετε, δεν σέβεστε τη φανέλα που φοράτε».
Δείτε τα τελευταία λεπτά και την ένταση στο φινάλε:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και όχι μόνο. Σας δουλεύουνε ψιλό γαζί ... μπέεεέεεεε
Μια ομαδα που εχει παρει καποτε δυο πρωταθληματα και κατι τρεχει στα γυφτικα.....
Ποια μεγαλη ομαδα....και φουμαρα....ΕΛΕΟΣ
Δεν αποτελούσε ποτέ ισχυρό αντιπαλο διαχρονικά. Εγώ προσωπικά τον αντιμετωπίζω όπως πχ το Μαρούσι και τον Πανιώνιο. Αντίθετα ο Άρης πχ και να πέσει πιστεύω αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί τον δρόμο του. Ο παοκ δεν.