Η αγάπη του για την ΑΕΚ είναι δεδομένη. Όπως και το δέσιμο που υπάρχει τόσο με τον κόσμο όσο και με ολόκληρο τον κιτρινόμαυρο οργανισμό. Άλλωστε με εκείνον στο τιμόνι, η ομάδα κατάκτησε το πρωτάθλημα πριν δύο χρόνια σε μια ονειρική χρονιά. Ο Μανόλο Χιμένεθ με μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην MARCA επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω και με δήλωση καρδιάς σημείωσε πως οι μοναδικές ομάδες στις οποίες θα κουβέντιαζε να δουλέψει, χωρίς να μιλήσει για χρήματα, θα ήταν δύο. Η Σεβίλλη και η ΑΕΚ! “Είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας θα ήταν η μόνη στην οποία θα επέστρεφες χωρίς να μιλήσεις για χρήματα;”, ήταν η ερώτηση που δέχτηκε ο Μανόλο. Με τον ίδιο να απαντά: “Ναι. Φυσικά. Και επίσης η ΑΕΚ”. Από εκεί και πέρα ο Χιμένεθ μίλησε για για την πορεία του στην Al-Wahda αλλά και τους στόχους του λέγοντας: “Ο στόχος είναι να επιστρέψω στην Ισπανία αργά ή γρήγορα, αν και δεν αποκλείω την επιστροφή στην Ελλάδα”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μανόλο σε περιμένουμε στην Αγιά Σοφιά έστω και σαν καλεσμένο!!! Ένας από εμάς!!!
Α ρε Μανολο γίγαντα,σε έδιωξαν για να φέρουν τον Πορτογάλο Γκουαρντιολα.
Παντα στις καρδιές μας Μανολο!!!
Μααααανολο Χιμεεεεεενεθ. Άξιος σεβασμού και εκτίμησης..
MANOLO JIMENEG QUE COJONES TIENES.......
Είναι ωραίο να είσαι ΑΕΚ Μανόλο !
Αν και έχουμε προπονηταρα, Μανόλο δεν ξεχνιέσαί...ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ για σένα και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε!!!
Αγαπάμε Μανόλο... Για πάντα στις καρδιές μας!
Ιβιτς κ Μελισσανίδη ακούστε αυτό...
Φέρτε τον Μανολο για την under 19. Υπάρχει καταλληλότερος για τις ηλικίες αυτές; Έτοιμους παίκτες θα δίνει στον Καρερα.. 3-5-2 και 4-2-3-1 τα συστήματα του, ίδιας φιλοσοφίας με τον Ιταλό είναι, ίδιο ταπεραμέντο, άρρωστος με την ομάδα μας, και κυρίως θα τους κάνει τους μικρούς από 4-5 που βγαίνουν μια ζωή πρώτους... Έχει άλλωστε γερές γνώσεις από την σεβιλλη στις ακαδημίες...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σκεφτείτε το καλά..
Αδερφέ θα ήταν ότι καλύτερο αυτό που λες αλλά νομίζω ότι δεν θα δεχόταν ο Μανολο
Για αυτο δεν θα σε ξεχασουμε ποτε.... Αν φυγει ο καρερα που απευχομαι, ελπιζω να ερθεις και να μεινεις για παντα!!
Γεια σου ρε Μανόλο campeone...για πάντα ένας απο μας!!!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας πρόσφερες .Υπόψη σου ότι και ο καινούργιος προπονητής είναι ένας δουλευταράς σαν και εσένα.Είμαστε ήσυχοι αλλά και βέβαιοι ότι κάτι καλό φτιάχνεται. Πιστεύω ότι δεν ολοκλήρωσες το έργο σου στην ομάδα και ότι θα συναντηθούμε ξανά !!!! Εξάλλου υπάρχει πλέον ως Τεχνικός Διευθυντής ο κ.Ιβιτς στην ομάδα ,οποίος προγραμματίζει και αναπτύσσει με σωστό τρόπο την ομάδα!!!
Α ρε Μανολο.Ειναι αρρωστια αυτη η ομαδα πως να το κανουμε, αν κολλησεις το μικροβιο δεν γινεσαι καλα.Αν και πλεον εχουμε βρει προπονητη ανταξιο και ισως καλυτερο του, λειπει ο Μανολο απο την οικογενεια της ΑΕΚ.Η ομαδα που ειχε χτισει τοτε ηταν καταπληκτικη, ειχε πραγματικη καρδια νικητη, τσαμπουκα, ομοιογενεια και απιστευτες αντοχες για αυτο και πήρε τον τιτλο.
Μόνο αγάπη και σεβασμός στον άνθρωπο και προπονητή Μανόλο.
Τεραστιε Μανολο Χιμενεθ για παντα στις καρδιες μας και μια θεση στην ΑΕΚτζηδικη ιστορια.....