Κυκλοφορεί γενικώς ότι η ΠΑΕ Αρης δεν έκανε… ένσταση εναντίον του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς «τους ενδιαφέρει να κερδίζουν στο γήπεδο». Ολη αυτή η παραφιλολογία ωστόσο δεν έχει βάση. Πολύ απλά γιατί ο Άρης και να ήθελε να κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της Τετάρτης δεν μπορούσε! Το ματς διεξήχθη και ολοκληρώθηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι λόγοι ένστασης είναι στο άρθρο 23 του ΚΑΠ κι εκεί δεν υπάρχει τίποτα που να συνδυάζεται με τον αγώνα της Τετάρτης. Αρα, ο Άρης δεν μπορεί να κάνει καμία ένσταση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σήμερα το πρωί πάντως, κάνοντας ζάπινγκ, έπεσα σε μια αθλητική εκπομπή του Μεγκα όπου αναφορικά με το παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης Και αφού έδειξε κάποιες φάσεις αλλά και τα 3 γκόλ, τελείωνε ως εξής: πάντως ο Άρης έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία ...!!!!!!
Αιώνια σκουλήκια στον Ο ΑΡΗΣ. Τώρα θα το μάθουμε?