Διήμερο ρεπό περιμένει τους παίκτες του Παναθηναϊκού μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σήμερα έκαναν λοιπόν την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας με τον Δώνη να βλέπει τον Φεντερίκο Μακέντα να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Κατά τα λοιπά το απουσιολόγιο παρέμεινε ίδιο: Θεραπεία και γυμναστήριο ακολούθησαν οι Εμάνουελ Ινσούα, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Δημήτρης Κολοβός, Γιασίν Αγιούμπ, ατομικό έκαναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Ματίας Γιόχανσον και Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Δημήτρης Σερπέζης.
Παράλληλα, προς το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού αποχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης μετά από χτύπημα που δέχθηκε στη γάμπα.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, σέντρες και τελειώματα, ενώ για το τέλος έγινε παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!