Το θράσος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γνωστό εδώ και καιρό, όταν προσπαθεί ακόμη και σήμερα να δικαιολογήσει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη σε αγωνιστικό χώρο με όπλο και «μπράβους» για τη (σωστή) απόφαση ενός διαιτητή, διακόποντας αγώνα. Κι αυτό το θράσος συνεχίζεται. Αντί να πει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ευχαριστώ» στην Κυβέρνηση που τον κράτησε στην κατηγορία και τον γλίτωσε από υποβιβασμό (από τη στιγμή που κρίθηκε ένοχος), μέσω της τροπολογίας εξπρές που έφερε και ψήφισε στη Βουλή, ζητάει και τα ρέστα, για την τιμωρία που του επιβλήθηκε με αφαίρεση 7 βαθμών!
Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε… παραπονιάρικη ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι θα προσπαθήσει να ρίξει κι αυτή την ποινή χάδι που του επιβλήθηκε στο δεύτερο σπίτι του: τα δικαστήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Η ανακοίνωση ποινής πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ, χωρίς ουσιαστική εκδίκαση της υπόθεσης από κανονικό δικαστήριο, απλώς αποδεικνύει ότι τίποτα δεν εξυφάνθηκε τυχαία.
Ούτε η καταγγελία, ούτε η σύνθεση της ΕΕΑ. Στους δυο ακόμη βαθμούς δικαστηρίων, θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης, μέχρις ότου καταρριφθεί το εκτρωματικό ευφυολόγημα μιας επιτροπής που στελεχώθηκε από τον πολιτικό της προϊστάμενο Λευτέρη Αυγενάκη για να υπηρετήσει το κυνήγι του ΠΑΟΚ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
γελαει και το κουμπουρι του ρωσου με την ανακοινωση...
Επικοινωνιακή πολιτική των γαυρων του βορρά ανάλογη αυτής του νότου ...που ομως αποδίδει και ας παίρνει 98 στην εκατονταβαθμη κλίμακα θράσους.
Εμεις απο την άλλη στο savoir vivre, μας πνίγουν και εμεις παρα το οτι δικαιως είμαστε υπερήφανοι για τις αντιδράσεις, το υφος, το ήθος του και την παιδεία του κ Δηματου, αυτοκτονουμε μιας και χρειάζεται δυστυχως και η άλλη η δικη τους γλώσσα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ας μην συνεχίσουμε να αυτοκτονουμε πολιτισμένα, ειναι... άδικο.
Δηλαδή αγαπητό ΑΕΚ365 τι περίμενες να μη πει τίποτα? Σας θέλω λίγο πιο έξυπνους. Μιλημένα είναι όλα, μεταξύ της κυβέρνησης και του μπαοκ. Έγω δε θα σε ρίξω αλλά εσύ θα γαβγίσεις. Όλα είναι για τα μάτια του κόσμου.
Τους το πήραν πάλι στα χαρτιά..
ητα και άλματα λογικής ..
Θράσος,επικινδυνότ
Γιατί δε ξεκίνησαν σαν ΟΣΦΠ Θεσσαλονίκης τα βαφτίσια τους;
Ο.Σ.Φ.Θ ειναι το σωστο... :-> Θα σε μαλωσω..
Παλια τους τεχνη κοσκινο.
ε ρε ξεβράκωμα !!!!!!!!!!
Ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να είναι:'κάνει πως έχει παράπονα'.Στην πραγματικότητα ξέρει καλά πως την έσωσε ο Κούλης.Δεύτερο υποβιβασμό που γλιτώνουν την τελευταία διετία...και ενδιάμεσα από τους υποβιβασμούς παίρνουν και το πρωτάθλημα με απίστευτο σπρώξιμο.
επαληθευοντας ότι είναι Γαβροι του Βορρά , επιθυμούν να κάνουν οτι θέλουν ΑΤΙΜΏΡΗΤΟΙ !!! εισβολές με όπλα και μπραβους, απειλές ακόμα και για διαχωρισμό της Ελλάδας (!!!) , πολυιδιοκτησιες κ.α ... ουσιαστικά το ΚΡΆΤΟΣ είναι συνεργός τους στην παρανομία ...σε κάθε ευνομούμενο κράτος θα είχε ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ 3-4 φορές
Το θεμα ειναι οτι οι 2 πρωτες ομαδες της Βαθμολογιας δεν θα επρεπε να ειναι καν στη Superleague.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ..ΣΚΑΝΔΑΛΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ..ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ..
Για τον Γιωργακη παντως για να κάνεις ομαδα κλεβεις τον κοπο των ποδοσφαιριστών κάνεις ε.ο. υπερ σου ,φτιαχνεις δορυφόρους,,πιανεις τον αρχιδιαιτητη , εκβιαζεις την πολιτεία και αν αποδειχθει κατι απο τα παραπανω κατηγορεις τους αλλους για χαρτινους. Πρέπει να μην τους λυπηθουμε αλλα και να τους κυνηγήσουμε στο Κας. Η αλητεία της κυβέρνησης απο την αλλη δεν εχει οριο,λιγοι ολοι Μελισανιδη μίλα.
Ρε δν θα λειψετε σε κανεναν εύχομαι καλο υποβιβασμό!
ετσι ειναι, γιαυτο πρωτοδικα πρεπει να μπει η μεγιστη ποινη, για να πουνε και ευχαριστω μετα
Εγώ λέω να τους δώσουμε βαθούς για αυτά που περνάνε τα ΟΡΚ, μία με αλλαγές αποφάσεων ξημερώματα Κυριακής,με ντου προέδρου με όπλα και ίδιες συνθέσεις μετοχολογίων και υποστήριξη κυβέρνησης, εεεε παιδιά, φτάνει πια αυτή η ΑΔΙΚΙΑ! Όλοι τα έχετε βάλει με το ''μεγαλείο'' (χαχαχαχα) του Μπαοκ!!! + 7 βαθμούς παρακαλώ, από εμένα,σούργελα!!!!
Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης