Χωρίς εκπλήξεις και με την αναμενόμενη ενδεκάδα ξεκινά ο Μάσιμο Καρέρα την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Ο Τσιντώτας είναι στην εστία, οι Βράνιες-Σβάρνας στα στόπερ, ο Μπακάκης δεξιά, ο Λόπες αριστερά, οι Κρίστιτσιτς-Σιμάνσκι-Μάνταλος στον άξονα, ο Βέρντε δεξιά, ο Λιβάγια αριστερά και ο Αραούχο στην κορυφή.
*Τους Αλμπάνη και Σαμπανάτζοβιτς άφησε εκτός 18άδας την τελευταία στιγμή ο Μάσιμο Καρέρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παμε γερα ΑΕΚΑΡΑ........
Πάντως όταν κοιτάς τον πάγκο είναι ....κάπως.
Παντως παιδια μεσοεπιθετικα αν θελει κατι να αλλαξει ο κοουτς δεν υπαρχει τιποτα το ιδιαιτερο στο παγκο ενας Κλωναριδης ειναι κι αυτος οχι τιποτα σπουδαιο και ο πιτσιρικας Χριστοπουλος οποτε αυτοι που ειναι στην 11αδα πρεπει να κανουν ματσαρα και να παρουν απο σημερα σκορ προκρισης.
Κάνουμε 1-2 γκολάκια στο 1ο ημίχρονο και μετά ο Ιταλος κλειδώνει το ματς με 3-5-2. Αυτο δείχνει να είναι το πλάνο του. Έχεις δίκιο πάντως.
Χουλτ, Παουλίνιο μπορεί να χρειαστούν και οι δυο σε πιθανή αλλαγή σε 3-5-2 με ταυτόχρονη αποχώρηση λόγω προβλήματος κάποιου από Μπακάκη, Λόπεζ. Ο Αλμπάνης απογοήτευσε με Πανιώνιο, ο Κλωναρίδης πήγε πάρα πολύ καλά και σωστά του πήρε την θέση. Λάτσι, Χριστόπουλος είναι οι δυο μικροί ρε παιδιά...
Στο κυπελλο δεν πρεπει η αποστολη να εχει δυο μικρους παιχτες η κανω λαθος;;;;;
πήρε
Λατσι,Χριστοπουλος
Γιατι εξω τον Αλμπανη εκτος 18ας ρε παιδια τι συνεβη ειναι δυνατον ενω εδειχνε οτι ανεβαινει θα μπορουσε σαν αλλαγη να βοηθουσε.
Έπρεπε να πάρει 2 μικρούς κ επιβραβεύει κλωνα
Καλυτερα να αφηνε εκτος τον Χουλτ ή Παουλινιο ο Αλμπανης χρειαζοταν γιατι μπορει να μπει και να σου αλλαξει το ματς με την ταχυτητα του.
Πάμε μωρή ομαδάρα !!! Κώστα γνωρίζεις αν έχει γίνει κάτι με Αλμπάνη ; Τον έβγαλε από ημίχρονο με τον Πανιώνιο και τώρα εκτός αποστολής ! Ευχαριστώ !
Ωραία ενδεκάδα, γιατί όμως εκτός 18αδας ο Αλμπάνης?
Με μηδέν παθητικό έστω κ με 1-0 περνάμε!!!Καλή επιτυχία..Υγ εννοείτε ότι θα ήθελα μία 3 άρα ξεγυρισμενη!!!Καλή επιτυχία ΑΕΚΑΡΑ
Εντάξει, η καλύτερη δυνατή εντεκάδα που θα μπορούσαμε να παρατάξουμε. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα.. Πάμε ΑΕΚάρα μου!!!!!
Η καλυτερη ιδανικη 11αδα με βαση αυτους που εχει στη διαθεση του ο Καρερα.