Τα βραζιλιάνικα Μέσα επιμένουν για ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στη Φορταλέζα.
Από τη μεριά του, ο προπονητής της ομάδας έδειξε πως δεν ενδιαφέρεται να έρθει στη Φορταλέζα ένας ξένος επενδυτής, όπως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μετά από παιχνίδι με την Ιντεπεντιέντε, ο Ροζέριο Σένι ρωτήθηκε για τα σενάρια και ο Σένι είπε το εξής: "Δεν χρειαζόμαστε παράλογα χρήματα για να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε 20 εκατομμύρια. Δεν με ενδιαφέρει ένας ξένος επενδυτής. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγους περισσότερους πόρους, αλλά δυστυχώς δεν τους έχουμε.
Βρισκόμαστε στο ανώτατο όριο του μπάτζετ μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δυστυχώς υπάρχει μικρό περιθώριο για να καταφέρουμε κάτι περισσότερα από αυτά που είναι πιθανά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!