Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαραντόνα: Θα μου άρεσε εμείς οι Ναπολιτάνοι να είχαμε έναν Μέσι

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου υπογράμμισε πως ο συμπατριώτης του δεν πρόκειται να ζήσει όσα έζησε εκείνος στην ιταλική πόλη

Την Τρίτη το βράδυ, ο Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε στο γήπεδο, όπου ο συμπατριώτης του, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, λατρεύτηκε σαν Θεός, από τους φίλους της Νάπολι.

Λίγο μετά τη νίκη της ομάδας του, της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σχολίασε την παρουσία του Μέσι στο "Σαν Πάολο": "Ασφαλώς και θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο Σαν Πάολο. Όμως αυτός, δεν πρόκειται να ζήσει όσα έζησα εγώ εκεί. Μπορεί να παίξει ήρεμα εκεί, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε εγώ. Πάντως, θα μου άρεσε, εμείς οι Ναπολιτάνοι, να έχουμε έναν Μέσι".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ