3 ΣΧΟΛΙΑ

Μητσοτάκης-Τσέφεριν υπέγραψαν για την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εξελίξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της UEFA Κρεγκ Κλάρκ.

Ο πρωθυπουργός υπόγραψε με τους δύο εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών τα συνυποσχετικά με στόχο την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Τσέφεριν τη Δευτέρα είχε συνάντηση σε φιλικό κλίμα με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πέτρ Φουσεκ.

Ο πρόεδρος της UEFA τόνισε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση για την Ελλάδα.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σημειωθεί Grexit!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Τσέφεριν:

Για τα κύρια σημεία της συνάντησης: «Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση. Μιλήσαμε για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη συζήτηση με την κυβέρνηση. Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση επιθυμεί, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια της. Πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση η κατάσταση θα βελτιωθεί και η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση όπως το 2004, όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το ενδεχόμενο να σημειωθεί Grexit: «Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση, γιατί έχει αρνητική έννοια, αλλά θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί, ελπίζω ότι δεν θα συμβεί, αλλά η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει τη δουλειά της».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aggelo21 - 25/2/2020 12:55

Το τσακάλι και η ύαινα συμφώνησαν να φάει ο ένας το ελάφι κι ο άλλος τον λαγό...

los_almiros_city - 25/2/2020 11:32

"Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις". Ωχ, δε τα βλέπω καλά τα πράγματα για τον ποακ!Εκεί εκεί στη β εθνική! Αα και αντιο αντίο εκεί στην Α2...

zlatan21 - 25/2/2020 11:25

Υπεγραψαν ενα χαρτι για να μη χασει σε προσωπο η κυβερνηση. η Φιφα δεν προκειται να ακυρωσει οτι θεωρει οτι εχει κανει. Και για εσωτερικους της λογους. Απλα ειναι διπλωματες και δεν θα αφηναν ξεκρεμαστη μια κυβερνηση.

ΕΠΟΜΕΝΟ