Ένα από τα τέσσερα γκολ της Ρόμα απέναντι στην Λέτσε πέτυχε ο Έντιν Ντζέκο, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον Βιτσέντζο Μοντέλα στην έκτη θέση της ιστορίας του συλλόγου με 102 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Βόσνιος επιθετικός χρειάστηκε να αγωνιστεί 210 φορές με τους «τζιαλορόσι» για να φθάσει τον μέχρι πρότινος προπονητή της Φιορεντίνα, ο οποίος κατέγραψε 48 συμμετοχές παραπάνω.
Έχοντας 15 γκολ σε 31 παιχνίδια φέτος ο 33χρονος φορ, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αν συνεχίσει έτσι θα ανέβει κι άλλο στην συγκεκριμένη λίστα. Στην κορυφή είναι ο Τότι με 307 τέρματα και ακολουθούν ο Προύζο με 138, ο Αμάντεϊ με 111 και οι Βολκ, Μανφρεντίνι, οι οποίοι σημείωσαν 106 και 104, αντίστοιχα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!