Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει τη διαφορά της από τον ΠΑΟΚ (AUDIO)

Ακούστε όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Η εξαιρετική κατάσταση της ΑΕΚ και οι απώλειες του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι κάνουν τον Κώστα Κετσετζόγλου να πιστεύει πως η «Ένωση» είναι ικανή να υπερκαλύψει το -8 που τη χωρίζει από την δεύτερη θέση.

«Από τη στιγμή που υπάρχει μια διαφορά οκτώ βαθμών, υπάρχουν δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και συνολικά δέκα ματς στα playoffs, η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί από την ΑΕΚ. Ειδικά απέναντι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, που δείχνει ότι δεν είναι καλά και φαίνεται να έχει και εσωτερικά προβλήματα. Θα πρέπει πάντως να κάνει υπέρβαση η ΑΕΚ, αλλά στα playoffs θα μπει κοιτάζοντας την δεύτερη θέση γιατί την τρίτη δεν τη χάνει», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει ταυτότητα και δείχνει να πηγαίνει σε πολύ καλή κατάσταση στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Έχει ένταση, αλληλοκάλυψη και ομαδικότητα. Χθες με τόσες απουσίες και πάλι δεν φάνηκαν τα προβλήματα, Η ομάδα προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις και με διαφορετικές διατάξεις», πρόσθεσε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ