1 ΣΧΟΛΙΑ

Νικολάου: Την Τετάρτη (04/03) γεμίζουμε το ανοικτό και το κλειστό του ΟΑΚΑ

Ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, έκανε ανάρτηση για τις δύο μεγάλες μάχες της Ένωσης, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η μπασκετική ΑΕΚ, θα υποδεχθεί τη Βόννη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στο πρώτο ματς των «16» του Basketball Champions League, με ώρα έναρξης στις 21:30. Λίγες ώρες νωρίτερα (18:30), η ποδοσφαιρική ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ανοικτό του ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Νικολάου έκανε μία σχετική ανάρτηση, μέσω της οποίας κάλεσε τον κόσμο της Ένωσης να δώσει δυναμικό «παρών» και στα δύο γήπεδα.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, έγραψε στο προφίλ του, στο Facebook, τα εξής: «Την Τετάρτη (04/03), στις 18.30, γεμίζουμε πρώτα το ανοικτό του ΟΑΚΑ για νίκη-μισή πρόκριση στον Τελικό επί του Άρη και μετά (21:30) γεμίζουμε το Κλειστό του ΟΑΚΑ για νίκη-μισή πρόκριση στα προημιτελικά του BCL επί της Βόννης. Πάμε να τρομάξουμε την Ευρώπη με νέα ρεκόρ προσέλευσης. Πριν όμως, σπεύδουμε για εισιτήρια του αγώνα με Ρέθυμνο (Τετάρτη, 26/02) για να γιορτάσουμε όλοι μαζί για την κατάκτηση του 17ου τροπαίου της ένδοξης Ιστορίας μας, που άλλοι δεν μας άφησαν να το κάνουμε μαζικά και με τη ψυχή μας, και να στηρίξουμε τη λαβωμένη "Βασίλισσα" στο δρόμο για τη νέα πρόκληση... ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ilias87 - 20/2/2020 22:52

Έτσι κύριε Νικολάου συμφωνώ φουλ και τα δύο γήπεδα...

ΕΠΟΜΕΝΟ