Τίτλοι τέλους για Σακελλάρη και ΠΑΟΚ στην Φθιώτιδα. Με τον πρώην, πλέον, πρόεδρο και εκλεκτό του Ιβάν Σαββίδη, να κερδίζει μερικές ημέρες παραμένοντας στην… αγαπημένη του καρέκλα αλλά σήμερα να έρχεται αντιμέτωπος με την στιγμή της αλήθειας. Της Δημοκρατίας. Της απόφασης των αρμόδιων αρχών. Με το Διαιτητικό να τον υποχρεώνει εντός 3 ημερών να προχωρήσει σε Δ.Σ. αναδιάρθρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου, πράγμα που σημαίνει ταυτόχρονα το τέλος του. Διότι ο Σακελλάρης έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη του Συμβουλίου πάει… σπίτι του. Και πλέον ανατέλλει μια νέα ημέρα στην Φθιώτιδα όπου νέος πρόεδρος της ΕΠΣ θα είναι ο Μιχάλης Κορδολέμης που θα παλέψει έτσι ώστε η Ένωση να μπει σε μια νέα εποχή.
Όλο το ρεπορτάζ από το pamebala:
Πανωλεθρία υπέστη ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης, καθώς με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ τον υποχρεώνει εντός 3 ημερών να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα της αναδιάρθρωση του Δ.Σ. !
Η χθεσινή ακροαματική διαδικασία που κράτησε πάνω 4 ώρες έγινε μέσα σε «θερμό» κλίμα με τον νομικό εκπρόσωπο της πλευράς Σακελλάρη να προσπαθεί με άκομψο τρόπο να πείσει τους δικαστές με «κούφια» επιχειρήματα.
Σε ένα από αυτά φάνηκε και το καινό γνώσης του θέματος από τον κύριο Κυρκούδη ,αφού επικαλέστηκε αίτημα σωματείων για εκλογές ,τα οποία όμως ο κ.Χάρης Γρηγορίου έχοντας τον «άσσο» στο μανίκι του αποκάλυψε πως όταν έκαναν το αίτημα (3-1-2020 ) δεν ήταν ταμειακώς τακτοποιημένα και χρωστούσαν σύνολο 16.000 ευρώ!
Σημαντικό στοιχείο στην χθεσινή δραματική διαδικασία ήταν το γεγονός πως ο κ.Κυρκούδης επικαλέστηκε πως το αίτημα του κ.Σακελλάρη στηρίζουν 26 σωματεία ,ενώ την ίδια στιγμή ο κ.Γρηγορίου παρουσίασε 10 ανακλήσεις από τα 26 που πρακτικά σημαίνει πως δεν έφταναν ούτε 2/5 που απαιτούνται για να ζητήσουν εκλογές!
Σε κάθε περίπτωση ο θρίαμβος του Μιχάλη Κορδολέμη είναι τεράστιος και ανοίγει μια νέα σελίδα για το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας. Επάνω του το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας μπορεί πλέον να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες για ΟΛΟΥΣ και όχι για τους λίγους.
Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υποχρεώνει τον κ.Σακελλάρη εντός 3 ημερών από σήμερα να συγκαλέσει το περιβόητο συμβούλιο για την αναδιάρθρωση έτσι όπως το έχουν ζητήσει οι 7!
Σε διαφορετική περίπτωση που δεν συμμορφωθεί τότε την σύγκληση θα κάνει ένας από τους 7 όπως χαρακτηριστικά γράφει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ,και σε οποιονδήποτε χώρο!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
καλα ολα αυτα αλλα, ομαδα θα κανουμε που να περνει το πρωταθλημα χωρις σακελλαρηδες και μακελαρηδες? αυτο με νιαζει εμενα, οχι η επο και οι ενωσεις
imodium Eσυ σταθερα κανεις συλλογη απο αρνητικες. Καλα το πας.
εγω μια χαρα το παω φιλε, ας αποφασισουμε τι θελουμε ομαδα η ενωσεις και παρασκηνιο? εγω θελω ομαδα εσεις που θελετε παρασκηνιο εχετε θεμα
Εσενα φιλε εσενα καλα το λες, κοιμήσου εσυ στον κοσμο σου, ειναι ολα ρόδινα !
Ξέρεις κανένας πόσες ενώσεις ελέγχει ο Μελισσαν..;
Βρείτε μου ρε μάγκες μια φωτό του Μελ, με πρόεδρο Ένωσης. Εμείς δεν βάλαμε πρώην μέλος ΕΟ, λέγε με Γκαγκτσοπαρεα, για να πάρουμε πρωτάθλημα. Βρε ουστ!!
Όλα αυτά καλά, αρκεί να μην την πατήσουμε με τον ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΕΠΟ και να μη φύγει η διαιτησία από κει. Γιατί αυτό προσπαθούν τώρα και εκεί παίζεται το παχνίδι
Και ποιος θα τους δωσει το οκ???Η ΟΥΕΦΑ???
Και δεν έχει ειδοποιήσει ακόμα...
Να καθαρίσει ο τόπος!