Με τον Γκιγιέρμο Ναράνχο θα συνεχίσει και του επόμενου χρόνου η Εθνική βόλεϊ γυναικών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ισπανό ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντεθ.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Ισπανό τεχνικό και, αφού συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Εθνικής γυναικών, συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο άμεσος συνεργάτης του Γκιγιέρμο Ναράνχο, Νίκος Μπουτσορής, ο γυμναστής, Γιάννης Παρασχίδης, ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής γυναικών, Βαγγέλης Περόπουλος, και ο διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος.
Η συμφωνία θα επικυρωθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
