6 ΣΧΟΛΙΑ

Δουλεύοντας στην Amazon: Υπάρχουν μέρες που νομίζω ότι είμαι στο έλεος του Θεού

Όσο ο Τζεφ Μπέζος πλουτίζει και παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, οι εργαζόμενοί του καταγγέλλουν μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
stam1 - 17/2/2020 17:27

Υπάρχουν και στο Ελαδιστάν εργοδότες σαν τον Μπέζο και πληρώνουν μερικά διμοσιογραφάκια για να γράφουν στα σάιτ και να φαίνονται οτι είναι σωτήρες με ευαισθησίες. Παράδειγμα ο Βρούτος του οσφπ. Ο παπάστρούμφ έχω μάθει ότι είναι καλός εργοδότης.

htheod - 16/2/2020 22:33

Οι δουλειές αυτές δεν είναι για ανθρώπους για αυτό και οι εργαζόμενοι δικαίως τις θεωρούν απάνθρωπες. Σύντομα αυτές οι θέσεις θα αντικατασταθούν απο ρομπότ αφού είναι και η φυσική αντίδραση που έχουν οι εργαζόμενοι.


Είναι τόσο τυποποιημένα αυτά που πρέπει να κάνουν και σε τόσο μεγάλο αριθμό που περιγράφουν... Συνέχεια ουσιαστικά τον ορισμό μιας εργασίας που χρίζει αυτοματοποίησης. Ο άνθρωπος έχει χρησιμότητα σε πιο σημαντικές εργασίες όπως την αναγνώριση προβλημάτων, διόρθωση μηχανημάτων κλπ.


Κάποιες δουλειές παύουν να υπάρχουν ανοίγουν όμως άλλες δουλειές και ανάγκες. Για παράδειγμα κάποτε υπήρχε ρόλος για κάποιον να ανοίγει με καντήλι σε πασσάλους φώτα για να φωτίζονται η δρόμοι. Μετά ήρθε ο ηλεκτρισμός ..

panousc - 16/2/2020 23:12

Ακόμα κι όλα τα τεράστια πλεονεκτήματα της ανάπτυξης της τεχνολογίας και των επιστημών, στο καπιταλιστικό σύστημα χρησιμοπούνται για τη μεγιστοποίηση των κερδών των ελάχιστων πάμπλουτων ανθρώπων, ενάντια, φυσικά, στις ανάγκες των πολλών. Έτσι είναι η φύση του συστήματος αυτού, δυστυχώς...

harma68 - 16/2/2020 23:44

Ε πηγαινε στη σοβιετικη ενωση εσυ

Psychosocial - 17/2/2020 15:24

Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε φίλε μου, με ένα μαγικό τρόπο.

ottoman21r - 16/2/2020 21:47

Όμορφος (καπιταλιστικός κόσμος, «ηθικός», αγγελικά πλασμένος

ΕΠΟΜΕΝΟ