0 ΣΧΟΛΙΑ

Πεντάχρονος έσωσε την δίχρονη αδερφή του και το σκυλάκι της από τις φλόγες!

Ένας ήρωας μόλις πέντε ετών

Ένας πεντάχρονος από την Τζόρτζια των ΗΠΑ στάθηκε πραγματικός ήρωας και κατάφερε να σώσει την μικρή αδερφή του, αλλά και το σκυλάκι της, ενώ το σπίτι τους είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο Νόα Γουντς κοιμόταν στο σπίτι του και κάποια στιγμή ξύπνησε από τον καπνό και τις φλόγες μέσα στο δωμάτιο που μοιραζόταν με την δίχρονη αδερφή του. Χωρίς να διστάσει ούτε στιγμή, το αγοράκι άρπαξε την αδερφή του και την έβγαλε έξω από ένα ανοιχτό παράθυρο, ενώ στη συνέχει επέστρεψε για να πάρει το σκυλί της οικογένειας, το οποίο έβγαλε και αυτό με ασφάλεια έξω. Στη συνέχεια, έτρεξε στο σπίτι του θείου του, που βρισκόταν δίπλα, για βοήθεια. Μαζί ειδοποίησαν τα υπόλοιπα έξι μέλη της οικογένειας και τελικά χάρη στο Νόα όλοι βγήκαν σώοι από το φλεγόμενο σπίτι.

«Έχουμε δει και στο παρελθόν παιδιά να ειδοποιούν τις οικογένειές τους. Αλλά για ένα 5χρονο να κινητοποιείται τόσο και να προβαίνει σε αυτές τις ενέργειες...είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο» δήλωσε στο CNN ο επικεφαλής του τοπικού πυροσβεστικού τμήματος, ο οποίος τόνισε ότι η φωτιά ξεκίνησε από μια υπερφορτωμένη ηλεκτρική σύνδεση στο δωμάτιο του μικρού. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, βρήκαν τον Νόα και άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειας με ελαφρά εγκαύματα και προβλήματα από την εισπνοή καπνού.

Τώρα, ο μικρός Νόα χρίστηκε επίτιμος πυροσβέστης και τιμήθηκε για την προσφορά του!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ