0 ΣΧΟΛΙΑ

Μούρα: Πάει σε ένα μεγάλο κλαμπ ο Λάτσι, υπέγραψε για 3+2 χρόνια με την ΑΕΚ

«Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου μας» αναφέρει ο σύλλογος της Σλοβενίας «Είμαστε περήφανοι για την παραχώρηση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από την Ακαδημίες μας», σημειώνει ο πρόεδρος της Μούρα Ρόμπερτ Κούζμιτς

Ανακοίνωση σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες, που αφορούν το deal με την ΑΕΚ, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζίγκα Λάτσι, εξέδωσε η Μούρα, πρώην ομάδα του 17χρονου αμυντικού. Οι Σλοβένοι που θα εισπράξουν ένα ποσό κοντά στις 300.000, σημειώνουν μεταξύ άλλων (μέσω του προέδρου τους) πως «Είμαστε περήφανοι για την παραχώρηση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από την Ακαδημίας μας», ενώ προσθέτουν πως «Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του συλλόγους μας. Ο Λάτσι που το καλοκαίρι του 2018, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ως νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου μας, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μούρα Ρόμπερτ Κούζμιτς σημείωσε αναλυτικά: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο Ζίγκα και στο ταλέντο του από την πρώτη ημέρα που αγωνίστηκε σε αυτή την ομάδα.  Όμως είναι δύσκολο να κρατήσεις τους καλύτερους σου παίκτες στην ομάδα. Όσο και να το θέλεις. Από την άλλη πλευρά, η μεταγραφή του Λάτσι αποδεικνύει ότι κάτι πάει πολύ καλά στη Μούρα. Είμαστε υπερήφανοι που η Μούρα έχει καταστεί μία από ομάδες που βγάζουν ταλέντα του μέλλοντος, όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των  παικτών που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες U15 έως U21 της Σλοβενίας. Τώρα είμαστε ένα βήμα προς τα πάνω. Πωλήσαμε παίκτη της πρώτης μας ομάδας σε ένα μεγάλο κλαμπ. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη μελλοντική του καριέρα καριέρα και πιστεύουμε ότι θα χαρεί να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ