0 ΣΧΟΛΙΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Η μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που είδε ζωντανή τη φοιτήτρια

Ο μάρτυρας περιέγραψε την τελευταία σκηνή που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του, τον Νοέμβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στην Κάλαθο

Κατέθεσε σήμερα στη δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την άτυχη φοιτήτρια.

Πρόκειται για τον Βασίλη Καλυβόπουλο ο οποίος με την ιδιότητα του μάρτυρα στο δικαστήριο περιέγραψε την τελευταία σκηνή που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του, τον Νοέμβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στην Κάλαθο.

«Είχαν παρκάρει έξω από το σπίτι μου με το φορτηγάκι, στη θέση του οδηγού ήταν ο Α.Λ. και του συνοδηγού η κοπέλα. Ο Μ.Κ., που είναι γνωστός μου, ήταν έξω από το αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού. Μιλούσαν, ήταν ευδιάθετοι», κατέθεσε ο Βασίλης Καλυβόπουλος στη δίκη για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Πρόσθεσε επίσης ότι όταν επέστρεψε σπίτι του, οι κατηγορούμενοι ήταν ακόμα εκεί και ότι χαιρετήθηκε με τον Μ.Κ.

«Μετά από δύο μέρες είδα στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της κοπέλας, συνδύασα τις μέρες και τις ώρες και κατάλαβα ότι ήταν πριν το περιστατικό», είπε στη συνέχεια.

Στο δικαστήριο προκειμένου να παρακολουθήσουν τη δίκη βρέθηκαν και ο πατέρας και η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Πηγή: iefimerida.gr


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ