0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Ηitman, η βαθμολογία και το... κράνος

Τα παρασκήνια της φωτογράφισης με τον Όγκνιεν Βράνιες

Tη συνέντευξη του Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε η φωτογράφιση σε διάφορα σημεία της Αγια Σοφιάς. Ό "κομάντο" είχε έρθει πανέτοιμος, ντυμένος στην πένα και... απέφυγε να φωτογραφηθεί με κράνος. Όταν του είπαμε να βγει σε μια από τις φωτό με το κράνος στο κεφάλι απάντησε γελώντας: "Μην μου λες τέτοια γιατί θα το κλοτσήσω". Καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης η συζήτηση συνεχιζόταν. "Είσαι σαν τον Hitman" του είπαμε σε μια από τις πόζες του. "Καλό αυτό γιατί μου αρέσει πολύ το Hitman. Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς και ήταν πολύ καλά. Η ταινία όχι και τόσο. Γενικά παίξω πολύ PlayStation. Τρελαίνομαι για το Call of Duty online. Παίζω συνέχεια", μας είπε.

Η κουβέντα πήγε και στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλια του. "Άστο αδελφέ, έφαγα τιμωρία γι' αυτό. Μην το συζητάμε. Ήταν λάθος το βίντεο" τόνισε.

Μας μίλησε για την αγάπη του για την ελληνική μουσική (ο Παντελής Παντελίδης ήταν και παραμένει ο αγαπημένος του τραγουδιστής) αλλά και για την κόρη του που μένει στη Βοσνία. "Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα αλλά το μόνο που μου λείπει είναι η μικρή. Δεν μπορεί να είναι εδώ συνέχεια. Έρχεται 4-5 μέρες, με τη μητέρα μου, και φεύγει".

Έκανε επίσης και τα παράπονα του για τη βαθμολογία του aek365 στην κριτική των αγώνων. "Ποιός βάζει τους βαθμούς;" ρώτησε και όταν ο... ένοχος αυτό-αποκαλύφθηκε είπε με σοβαρό ύφος: "Κάποιες φορές με αδικείτε. Θυμάμαι ειδικά ένας ματς πρόσφατα που μου βάλατε χαμηλό βαθμό χωρίς λόγο".

"Με τον ΠΑΟ όμως σου βάλαμε εννέα" του απαντήσαμε για να πει: "Έπρεπε να μου βάλετε δέκα".

7ogi7

Ο Τσίγκρι και η κριτική στον φωτογράφο

Μιλήσαμε για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και το μέλλον του. "Είναι φοβερή προσωπικότητα. Μιλάμε για έναν εκπληκτικό άνθρωπο και έναν εκπληκτικό παίκτη. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει το καλοκαίρι. Για εμένα οι τραυματισμοί του ίσως είναι και λίγο ψυχολογικό θέμα. Φοβάται μην πάθει κάτι σοβαρό και προσέχει πολύ. Μακάρι να συνεχίσει".

Όσο για το Πρωτάθλημα και πού τελικά θα καταλήξει το τρόπαιο σχολίασε: "Δυστυχώς εμείς μείναμε πολύ πίσω. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός φέτος. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλός όσο πέρσι. Είμαστε όμως στην Ελλάδα οπότε ποτέ δεν ξέρεις".

Από την πρώτη στιγμή της φωτογράφισης φάνηκε να το απολαμβάνει. Συζητούσε με τον φωτογράφο μας Γιώργο Παπαστεργή και ζητούσε να δει τις λήψεις. Για περίπου 45 λεπτά πόζαρε ακούραστα και στο τέλος ρώτησε "Πότε θα τις έχεις έτοιμες;". Όταν του απάντησε σε 2-3 μέρες γύρισε και μας είπε γελώντας: "Δεν είναι καλός να πάρετε άλλον". Ήθελε να έχει αμέσως όλες τις φωτογραφίες.

Tου ζητήσαμε να πει κάτι στα ελληνικά για να τραβήξουμε ένα μικρό βίντεο. Πες "Μόνο ΑΕΚ, μόνο Αγία Σοφία, για να μην δυσκολευτείς" του είπαμε. "Αδελφέ ζήτα μου κάτι πιο δύσκολο, αυτό είναι πολύ εύκολο" απάντησε γελώντας. "Έχεις αρχίσει και μιλάς και καταλαβαίνεις" τον ρωτήσαμε. "Λίγο" μας απάντησε στα ελληνικά αλλά μάλλον πλέον καταλαβαίνει πολλά. 

Η φωτογράφιση τελείωσε με γέλια καθώς ρωτούσε να μάθει γιατί βγάζαμε φωτογραφίες με τα χέρια ψηλά στην κορυφή του πάνω διαζώματος. "Κάποιοι λένε ότι το γήπεδο είναι κοντό και θέλουμε να τους αποδείξουμε ότι τελικά θα... χωράνε". Γέλασε και είπε "το γήπεδο θα γίνει φοβερό, ούτε να φανταστώ δεν μπορώ το πώς θα είναι γεμάτο με κόσμο".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ