0 ΣΧΟΛΙΑ

Ξυλοδαρμός 17χρονου στον Βύρωνα: Καθηγητές ήταν στον χώρο, έδρασαν άμεσα, λέει η Κεραμέως

Για τη selfie των δραστών, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από αστυνομικό τμήμα, η υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι πρόκειται για παλιό περιστατικό

Για περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφερόμενη στον ξυλοδαρμό 17χρονου μαθητή από συμμαθητές του σε σχολείο του Βύρωνα, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Η υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε το σχολείο στον Βύρωνα και συνομίλησε με καθηγητές, αλλά και με τους γονείς του άτυχου 17χρονου, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αδελφή του από bullying.

«Τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμιά θέση στα σχολεία» τόνισε η κα Κεραμέως, η οποία διευκρίνισε ότι όντως βρίσκονταν καθηγητές μπροστά στο περιστατικό στο σχολείο του Βύρωνα, αλλά έδρασαν άμεσα. «Αυτό έλαβε χώρα στον προαύλειο χώρο μεταξύ δύο σχολείων, του λυκείου και του γυμνασίου Βύρωνα. Καθηγητές ήταν στο χώρο, όπως προβλέπεται, οι οποίοι μόλις είδαν το περιστατικό έδρασαν», είπε συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας.

Επιβεβαίωσε δε ότι ο ένας εκ των δραστών είναι γιος καθηγήτριας του ίδιου σχολείου και τιμωρήθηκε με δύο ημέρες αποβολή.

Όσο για τη selfie που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από αστυνομικό τμήμα, η υπουργός διευκρίνισε ότι πρόκειται για παλιό περιστατικό.

Η κα Κεραμέως πρόσθεσε τέλος ότι το υπουργείο θα θεσμοθετήσει τον «δάσκαλο εμπιστοσύνης» για τέτοιου είδους συμβάντα.

Πηγή: iefimerida.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ