Στην Μποταφόγκο PB, η οποία μετέχει στην Γ΄ κατηγορία της Βραζιλίας θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του, ο Σβέν Γκόραν Έρικσον!
O 72χρονος τεχνικός, ο οποίος μέχρι πέρυσι εργαζόταν στην εθνική ομάδα των Φιλιππίνων, επιβεβαίωσε πως ο μάνατζερ του, Λαρς Μπάκερουντ βρίσκεται στη Βραζιλία προκειμένου να επέλθει συμφωνία για τον πάγκο της Μποταφόγκο PB.
Πρόκειται για ομάδα που μετέχει στην Γ΄ κατηγορία της Βραζιλίας και όχι για την ιστορική Μποταφόγκο που εδρεύει στο Ρίο Ντε Ζανέιρο.
Ο Έρικσον βρίσκεται στους πάγκους για πάνω από 40 χρόνια και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων Μπενφίκα, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Εθνική Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, Μεξικό, και Ακτή Ελεφαντοστού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!