Στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ, είναι μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα, στον τελικό κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, αυτή την Κυριακή (16/02, 17:00) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης. Η αποστολή της Βασίλισσας αναχώρησε πριν από λίγη ώρα από το ΟΑΚΑ, για το «Ελ. Βενιζέλος», από όπου αναχωρεί για την Κρήτη.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε φωτογραφίες από την αναχώρηση από το ΟΑΚΑ, στην επίσημη σελίδα της, στο Facebook και έγραψε σχετικά: «Η αναχώρηση της "Βασίλισσας" για "Ελ. Βενιζέλος" για το ταξίδι προς το Ηράκλειο του Τελικού Κυπέλλου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θελω κοσμο απεξω απ το 2 αορακια που θα φωναζει για την ΑΕΚ.Ακομα και χωρις εισητηρια η ΑΕΚ θα χει μαζι της τον κοσμο της.Παμε δυνατα,με μυαλο για την ιστορια μας,να προσθεσουμε ακομα ενα κυπελο.ΑΕΚ!