Quantcast
NEWS
20 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Θέλουμε περισσότερα»

Ο Ηρακλής κρίνει μικρή την προσφορά της ΑΕΚ για την μεταγραφή του Βέλλιου – Αύριο βγάζει ανακοίνωση η ομάδα της Θεσσαλονίκης για το θέμα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και έχουν ήδη γίνει συζητήσεις μεταξύ της Ενωσης και του Ηρακλή. Η ΑΕΚ προσφέρει ένα πόσο περίπου στις 150.000 ευρώ συν δύο δανεικούς ποδοσφαιριστές (Κουτρομάνο – Γιαχάγια) για να πάρει τον 18χρονο διεθνή Ελληνα επιθετικό. Ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται να πείθεται από την προσφορά των «κιτρινόμαυρων». Τα χρήματα κρίνονται πολύ λίγα και μάλιστα κάνουν λόγο για ποσό άνω των 500.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να πέσει και στις 400.000 ευρώ.

Πάντως, ο Ηρακλής δεν ικανοποιείται και από τους δανεικούς μια και δεν θέλει τον Κουτρομάνο και τον Γιαχάγια και συζητά μόνο για τον Παναγιώτη Λαγό, τον οποίο όμως θέλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ για την νέα σεζόν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η Ενωση να ανεβάσει την προσφορά της για τον Βέλλιο και μάλιστα να έχουμε αύριο εξελίξεις. Βλέπετε, θα συνυπάρξουν στην Σούπερ Λίγκα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης και αυτός του Ηρακλή Γιάννης Τάκης. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr η ΠΑΕ Ηρακλής αύριο θα βγάλει ανακοίνωση για το θέμα του Απόστολου Βέλλιου και θα πάρει θέση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ