Quantcast
NEWS
16 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τη Δευτέρα το πρωί εκδικάζεται στη Σούπερ Λίγκα η υπόθεση ΠΑΟΚ, Ξάνθης

ΠΑΟΚ, Ξάνθη, αλλά και ο Ολυμπιακός θα βρεθούν στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο

Τη Δευτέρα (17/2) το πρωί (09.30) θα εκδικαστεί από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα η υπόθεση που "καίει" το ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορά τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Οι δυο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία, όπως και ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.: "Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ. 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της."

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της."

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: "Κατόπιν των υπ’ αριθ. πρωτ. 764 και 765/10-2-2020 καταγγελιών – προσφυγών σας, σας ενημερώνουμε ότι η εκδίκαση των υποθέσεων που φέρονται ενώπιον μας με την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 17ης-2-2020, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 9:30."




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ