Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ένα χρόνο μετά…

Η εικόνα των παικτών που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ – Τι άλλαξε γι’ αυτούς στη φετινή προετοιμασία και τι παρέμεινε ίδιο ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχεδόν μία ντουζίνα μεταγραφές έκανε η ΑΕΚ την περσινή καλοκαιρινή περίοδο. Από όλο αυτό το… καραβάνι, φέτος στο Ζέεφελντ ήταν μόνο οι Λεονάρντο, Μάκος, Γιάχιτς, Καράμπελας και Λούκατς. Ένα χρόνο μετά τον ερχομό τους στην Ενωση θεωρητικά θα έπρεπε να νιώθουν… στα νερά τους. Είναι έτσι όμως; Το aek365.gr αναλύει... 

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ: Εξαιρετική εικόνα από το Βραζιλιάνο, ο οποίος έδειξε στην προετοιμασία αναγεννημένος. «Πατάει» στην εμπιστοσύνη του Μπάγεβιτς και δεν δείχνει να τον αγχώνει. Έχει γνωριστεί στα αποδυτήρια με όλους και τον βοηθά το γεγονός ότι μιλάει και τη γλώσσα των λάτιν και την ελληνική. Αγωνιστικά έδειξε ανεβασμένος και το… ευχάριστο είναι ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο Μπάγεβιτς τον προορίζει βασικό και όχι άδικα.

ΜΑΚΟΣ: Παίκτης που δέχθηκε πολύ μεγάλη κριτική απ’ όλους  -και όχι άδικα, καθώς ο όλοι είχαν (έχουν) απαιτήσεις από την πιο ακριβή περσινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Όπως τόνισε ο ίδιος στη συνέντευξή του στο Ζέεφελντ είναι «κόφτης» και όχι δημιουργικό χαφ. Η εξαιρετική του φυσική κατάσταση τον βοηθά να έχει πολλά τρεξίματα, όμως το πρόβλημα με την ψυχολογία του ακόμη να το λύσει. Αν κάνει ένα λάθος… πέφτει και μετά χρειάζεται χρόνος να επανέλθει. Αγωνιστικά προσόντα έχει, οφείλει όμως και ο ίδιος να μην αδικεί τον εαυτό του.

ΓΙΑΧΙΤΣ: Για στόπερ φαίνεται (πλέον) να τον προορίζει ο Μπάγεβιτς. Πέρυσι σαν αμυντικό χαφ απέτυχε, φέτος στο ξεκίνημα σαν δεξί μπακ αποδείχθηκε (ευτυχώς νωρίς) ότι δεν έχει τα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση. Δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή (τουλάχιστον) για το ξεκίνημα όπως φάνηκε στην προετοιμασία.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Ακόμη ο Νταντόμο δεν έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Ο Λαγός δυσκολεύεται αμυντικά και ο Καράμπελας έδειξε στην προετοιμασία ότι έχει τη δύναμη να διεκδικήσει θέση βασικού. Ήταν από τους πιο σοβαρούς τις 15 ημέρες στο Ζέεφελντ. Αν βελτιώσει και την τελική του πάσα, θα τον δούμε σε αρκετά παιχνίδια βασικό.

ΛΟΥΚΑΤΣ: Τρίτος και καταϊδρωμένος έρχεται ο Σέρβος τερματοφύλακας και φέτος στη συγκεκριμένη θέση. Έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του και φαίνεται ξεκάθαρα. Θα περίμενε κανείς ραγδαία βελτίωση, μετά τον ένα χρόνο δουλειάς, όμως θέλει κι άλλο. Ενδεχομένως να είναι προτιμότερο και για τον ίδιο να πάει κάπου δανεικός.






Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ