1 ΣΧΟΛΙΑ

Τζουγανάτος για ΠΑΟΚ: Είναι μυθεύματα, θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης

Ο δικηγόρος Δημήτρης Τζουγανάτος απάντησε στις κατηγορίες του ΠΑΟΚ και κάνει λόγο για “ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα”

Σε προσωπική δήλωση για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εις βάρος του ο ΠΑΟΚ προχώρησε ο Δημήτρης Τζουγανάτος. Ο δικηγόρος ουσιαστικά διαψεύδει όλα όσα υποστηρίζει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, κάνει λόγο για “ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών” και σημειώνει ότι στον ΠΑΟΚ “θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους”.

Η δήλωση

«Όσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία.

Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς.

Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους
».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ΑΕΚ ξερο ψωμι κ μπυρα - 8/2/2020 10:07

σφ παοκ δικαστηριων

ΕΠΟΜΕΝΟ