Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Γιον Χάιρο Βελάσκες Βάσκες, ο περιβόητος Ποπάι που υπήρξε ο αρχιεκτελεστής του Πάμπλο Εσκομπάρ. Ο Ποπάι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο που τον είχε χτυπήσει στο στομάχι. Θεωρείται υπεύθυνος για εκατοντάδες δολοφονίες ενώ ο ίδιος υποστήριζε ότι οργάνωσε περίπου 3.000 εκτελέσεις.
Σκότωσε τον υποψήφιο πρόεδρο Λουίς Κάρλος Γκαλάν και συμμετείχε στην τοποθέτηση βόμβας σε αεροπλάνο που σκότωσε 110 άτομα. Είχε αποφυλακιστεί από το 2014 και είχε γίνει τοπικός "σελέμπριτι" έχοντας μάλιστα δημοφιλή εκπομπή στο διαδίκτυο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
